KDV "In de Wolken"
Fairoaksbaan 91
3045 AS Rotterdam

010 - 462 76 08
info@kdv-indewolken.nl

NSO Het Podium

Accommodatie

Het (school)gebouw van de NSO Het Podium bevindt zich op de Burgemeester Koningssingel 39 (3042 NK) te Rotterdam. De NSO  en is als volgt ingedeeld:

Voor de groepen van de Christelijke basisschool De Regenboog: 

  • begane grond aan het schoolplein de groepen 1 t/m 2;
  • begane grond aan de straatkant Delftweg 2 andere groepen;
  • 1e verdieping diverse andere groepen;

Voor de naschoolse opvang van Kinderdagverblijf in de Wolken:

  • begane grond 1 groepsruimte met pantry (kleine keuken) voor de NSO en peuterspeelzaal met gebruik op separate tijden;
  • toiletruimte op de begane grond voor de kinderen;
  • (gezamenlijke) speelruimte voor de school en “In de Wolken”.

Locatie

De NSO-ruimte van “In de Wolken” op de Burgemeester Koningssingel 39 bevindt zich in de Christelijke basisschool "Het Podium" op de 1e verdieping. Deze school ligt in een wijk van Overschie en is goed bereikbaar met openbaar vervoer (buslijn 33 halte Hoornweg of v/d Sasstraat).
De kinderen die niet op de basisschool "Het Podium" maar wel op deze NSO-locatie zitten, worden door "In de Wolken" met personenvervoer van hun school gehaald en naar de locatie van de opvang gebracht.

Groepsindeling

Er is 1 groepsruimte voor de NSO voor de opvang van maximaal 22 kinderen. Deze groep van 22 kinderen staat onder begeleiding van 2, volgens de Wet kinderopvang, gediplomeerde leidsters.
Bij opvang van maximaal 11 kinderen in het schoolgebouw wordt er minimaal 1 gediplomeerde medewerkster en 1 stagiaire/begeleidster ingezet.

Openingstijden

De NSO op de Burgemeester Koningssingel 39 is geopend van 14:00 uur tot 18:15 uur en (bij voldoende kinderen; anders op één van de andere locaties van In de Wolken) op woensdag- en vrijdagmiddag van 12:00 uur tot 18:15 uur.  In de schoolvakanties worden de kinderen samen met de kinderen van de andere opvanglocaties opgevangen van 07:45uur tot 18:15 uur.

Op de officiële feestdagen, de dagen rond de Kerstdagen en Nieuwjaarsdag en op 5 december 's-middags is de NSO gesloten.