KDV "In de Wolken"
Fairoaksbaan 91
3045 AS Rotterdam

010 - 462 76 08
info@kdv-indewolken.nl

NSO De Regenboog

Accommodatie

Het (school)gebouw van de NSO De Regenboog bevindt zich op de Delftweg 46 (3043 CH) te Rotterdam en is als volgt ingedeeld:

Voor de groepen van de Christelijke basisschool De Regenboog: 

  • begane grond aan het schoolplein de groepen 1 t/m 2;
  • begane grond aan de straatkant Delftweg 2 andere groepen;
  • 1e verdieping diverse andere groepen;

Voor de naschoolse opvang van Kinderdagverblijf in de Wolken:

  • begane grond 1 groepsruimte met pantry (kleine keuken) voor de NSO en peuterspeelzaal met gebruik op separate tijden;
  • toiletruimte op de begane grond voor de kinderen;
  • (gezamenlijke) speelruimte voor de school en “In de Wolken”.

Locatie

De NSO-ruimte van “In de Wolken” op de Delftweg 46 ligt in de Christelijke basisschool "De Regenboog" op de begane grond. Deze school ligt in een oude wijk van Overschie en is goed bereikbaar met openbaar vervoer (buslijn 33).
De kinderen die niet op de basisschool "De Regenboog" maar wel op deze NSO-locatie zitten worden door "In de Wolken" met personenvervoer van hun school gehaald en naar de locatie van de opvang gebracht.

Groepsindeling

Er is 1 groepsruimte voor de NSO voor de opvang van maximaal 22 kinderen. Deze groep van 22 kinderen staat onder begeleiding van 2, volgens de Wet kinderopvang, gediplomeerde leidsters.
Bij opvang van maximaal 11 kinderen in het schoolgebouw wordt er minimaal 1 gediplomeerde medewerkster en 1 stagiaire/begeleidster ingezet.

Openingstijden

De NSO op de Delftweg 46 is geopend van 14:00 uur tot 18:15 uur en op woensdag- en vrijdagmiddag van 12:00 uur tot 18:15 uur.  In de schoolvakanties de gehele dag van 07:45 uur tot 18:15 uur.

Op de officiële feestdagen, de dagen rond de Kerstdagen en Nieuwjaarsdag en op 5 december 's-middags is de NSO gesloten.