KDV "In de Wolken"
Fairoaksbaan 91
3045 AS Rotterdam

010 - 462 76 08
info@kdv-indewolken.nl

NSO de Stern

Vanaf maandag 18 februari 2019 geopend op maandag en vanaf 1 maart op dinsdag en donderdag.

Accommodatie

Het tijdelijke (school)gebouw van de NSO de Stern bevindt zich op de Xerxesweg 13 (3045 BZ) te Rotterdam. De NSO is als volgt ingedeeld:

Voor de groepen van de Christelijke basisschool de Stern: 

  • twee groepsruimtes;
  • 1 speelruimte.


Voor de naschoolse opvang van Kinderdagverblijf in de Wolken:

  • één groepsruimte die zich bevindt in de (gezamenlijke) speelruimte voor de school en “In de Wolken”;
  • (gezamenlijke) toiletruimte en pantry.
     

Locatie

De NSO-ruimte van “In de Wolken” op de Xerxesweg 13 bevindt zich in de Christelijke basisschool "de Stern". Het betreft een tijdelijke gebouw en heeft alleen een begane grond. Deze school ligt in de wijk Park16Hoven van Overschie.
De kinderen die niet op de basisschool "de Stern" maar wel op deze NSO-locatie zitten, worden door "In de Wolken" met personenvervoer van hun school gehaald en naar de locatie van de opvang gebracht.

Groepsindeling

Er is 1 groepsruimte voor de NSO in de speelruimte van de school voor de opvang van maximaal 22 kinderen. Deze groep van 22 kinderen staat onder begeleiding van 2, volgens de Wet kinderopvang, gediplomeerde leidsters.
Bij opvang van maximaal 11 kinderen in het schoolgebouw wordt er minimaal 1 gediplomeerde medewerkster en 1 stagiaire/begeleidster ingezet.

Openingstijden

De NSO op de Xerxesweg 13 is geopend van 14:00 uur tot 18:15 uur (bij voldoende kinderen; anders op één van de andere locaties van In de Wolken).  In de schoolvakanties worden de kinderen samen met de kinderen van de andere opvanglocaties opgevangen van 07:45uur tot 18:15 uur.

Op de officiële feestdagen, de dagen rond de Kerstdagen en Nieuwjaarsdag en op 5 december 's-middags is de NSO gesloten.